Varmrätter
Ugnsbakad fjordlax med vitvinsspetsad hummersås 140:-
Parmalindat kycklingbröst med krämig ädelostsås 140:-
Helstekt fläskfilé med gräddig kantarellsås 135:-
Örtkryddad lammfilé med kökets rödvinssås 230:-
Helstekt oxfilé med vitlöksdoftande balsamicosås 230:-
Enklare varmrätter
Gulaschkryddad köttfärssoppa med aioli 65:-
Mustig lax & skaldjurssoppa med romcremé 70:-
Medelhavspaj med fetaost & soltorkade tomater 70:-
Krämig lax & skaldjurspaj med dill 75:-
Kycklingfilé med rostad kulpotatis & dragoncremé 75:-
Varmrökt lax med kall romsås & kokt potatis 80:-
Tunna skivor marinerad kycklingfilé & rotsaksgratäng 80:-
Pepparkryddad rostbiff med krämig potatisgratäng 90:-
Tillbehör
Grönsallad & dressing 10:-/per person
Hembakat bröd & smör 10:-/per person
Skivad ost 5:-/per person
Minimum 10 personer och att hela sällskapet beställer samma rätt