Varmrätter

Ugnsbakad fjordlax med vitvinsspetsad hummersås 140:-

Parmalindat kycklingbröst med krämig ädelostsås 140:-

Helstekt fläskfilé med gräddig kantarellsås 135:-

Örtkryddad lammfilé med kökets rödvinssås 230:-

Helstekt oxfilé med vitlöksdoftande balsamicosås 230:-

Enklare varmrätter

Gulaschkryddad köttfärssoppa med aioli 65:-

Mustig lax & skaldjurssoppa med romcremé 70:-

Medelhavspaj med fetaost & soltorkade tomater 70:-

Krämig lax & skaldjurspaj med dill 75:-

Kycklingfilé med rostad kulpotatis & dragoncremé 75:-

Varmrökt lax med kall romsås & kokt potatis 80:-

Tunna skivor marinerad kycklingfilé & rotsaksgratäng 80:-

Pepparkryddad rostbiff med krämig potatisgratäng 90:-

Tillbehör

Grönsallad & dressing 10:-/per person

Hembakat bröd & smör 10:-/per person

Skivad ost 5:-/per person

Minimum 10 personer och att hela sällskapet beställer samma rätt